All Services

SRCON© is in staat oplossingen te vinden voor procesveranderingen en verbeteringen. Door jarenlange ervaring in de industrie kan er een verbetertraject worden opgesteld. Daardoor wordt correctief onderhoud omgezet tot preventief maintenance. Prefabricage van constructies en leidingsystemen geschied in onze eigen werkplaats. Wij maken graag een offerte voor deze werkzaamheden.

In de petrochemie kunnen wij uw groot-onderhoud aan de verticale opslagtanks en installaties verzorgen. Desgewenst kunnen wij ook een scope maken. Door onze kennis van de richtlijnen van o.a. EEMUA, Lloyds en stoomwezen waar de opslagtanks veelal onder vallen, alsmede de richtlijnen van ATEX 95 en 137 die gelden voor de installatie en de bovengrondse opslagtanks, zijn wij in staat een groot aantal diensten zelfstandig uit te voeren.

In de op- en overslag zijn wij actief voor zowel bulkgoederen als container overslag. Kraaninstallaties, laadarmen en laadbomen kunnen wij modificeren, repareren, onderhouden of nieuw vervaardigen. Dit allemaal met de juiste certificaten en keuringen.